ЛІТНЯ ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕДИЦІЯ НА ТЕРИТОРІЇ ШАЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ : Волинська обласна Мала академія наук
ЛІТНЯ ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕДИЦІЯ НА ТЕРИТОРІЇ ШАЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ

ЛІТНЯ ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕДИЦІЯ НА ТЕРИТОРІЇ ШАЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ

Літо триває! На базі «Гарт» Волинського національного університету імені Лесі Українки 6-8 червня 2021 р. відбулась екологічна експедиція Волинської обласної Малої академії наук.

До участі в експедиції залучили найактивніших слухачів Волинської обласної Малої академії наук та учасників обласного конкурсу-захисту наукових робіт з Луцького, Ковельського та Володимир-Волинського районів Волинської області. Метою експедиції було одержати практичні навички польових екологічних досліджень, закріпити теоретичні знання з екології, отримані учнями під час навчання в секції, провести самостійні дослідження та збір матеріалу для написання вихованцями МАН наукових робіт, ближче познайомитися з природою рідною краю, чарівним куточком Волині – Шацьким національним природним парком та його перлиною – озером Світязь.

Програма експедиції була насиченою та пізнавальною. Учасники експедиції, під керівництвом кандидата біологічних наук Oksana Muzychenko та вчителя Зимненської ЗОШ Бориса Подзізея, мали можливість самостійно провести екологічний аналіз якості води озера Світязь за участю безхребетних та рослин, вивчати їх в польових умовах за допомогою сучасного обладнання. Подорож екологічною стежкою «Світязянка» запам’яталась багатством флори природного парку, різноманітністю природних ландшафтів та рослинних угруповань парку, своєрідністю затоки Бужня.

Юних екологів під час експедиції чекав змістовний відпочинок: купання в озері, спортивні та інтелектуальні ігри, відпочинок біля вогнища. МАНівці повернулися додому з новими знаннями та навичками, морем яскравих вражень і нових знайомств.

Побажаємо всім учасникам екологічної експедиції подальших успіхів і досягнень у науково-дослідній роботі! Висловлюємо щиру подяку за допомогу в організації експедиції Волинський національний університет імені Лесі Українки та особисто ректору Анатолій Цьось.

к-сть переглядів:581         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа