Архів новин
: : Всі новини за 2018 рік

Загальна кількість новин - 127
25 вересня 2018 р.
Обласний етап конкурсу-виставки молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України” Обласний етап конкурсу-виставки молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”

23 вересня 2018 року на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки проведено обласний очний етап конкурсу-виставки молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”.  

Детальніше

21 вересня 2018 р.
Тренінг для педагогічних працівників МАН України - тренерів Міжнародної олімпіади з креативності «Destination Imagination» Тренінг для педагогічних працівників МАН України - тренерів Міжнародної олімпіади з креативності «Destination Imagination»

Національний центр «Мала академія наук України» проводить тренінг для педагогічних працівників МАН України - тренерів Міжнародної олімпіади з креативності «Destination Imagination».  

Детальніше

21 вересня 2018 р.
Дослідницько-експериментальні курси для учнів 8-11 класів у рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл Дослідницько-експериментальні курси для учнів 8-11 класів у рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл

Національний центр «Мала академія наук України» у 2018-2019 н. р. проводить дослідницько-експериментальні курси для учнів 8-11 класів у рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл.  

Детальніше

21 вересня 2018 р.
Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Мекарова оголошує набір в Заочну аерокосмічну школу «Всесвіт» Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Мекарова оголошує набір в Заочну аерокосмічну школу «Всесвіт»

Заочна аерокосмічна школа «Всесвіт» (ЗАКШ) – це вид аерокосмічної освіти, який поєднує в собі риси самонавчання і очного навчання. ЗАКШ дає змогу вивчати цікаві дисципліни на відстані та поєднувати таке навчання з іншими захопленнями.  

Детальніше

19 вересня 2018 р.
Волинські манівці – переможці міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді “Мій рідний край” Волинські манівці – переможці міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді “Мій рідний край”

Золотої вересневої пори, коли веселе товариство школярів повертається до рідних класів, манівських секцій та гуртків після канікул, у місті Львові традиційно відбулася фінальна частина міжнародного конкурсу науково-пошукових робіт “Мій рідний край”, фундаторами якого є Союз Українок України за підтримки організацій Союзу в діаспорі.  

Детальніше

19 вересня 2018 р.
Стартує ММК Стартує ММК "Кенгуру"

Відповідно до Положення про Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 07.05.2012 № 552, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24 травня 2012 року за № 819/21131, листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 20.06.2018 року №22.1/10-2045 «Про підсумки проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у 2017/2018 навчальному році та організацію конкурсу «Кенгуру» у 2018/2019 навчальному році» Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» в Україні буде проведено у два етапи.  

Детальніше

19 вересня 2018 р.
Набір у заочну віртуальну школу ВО МАН Набір у заочну віртуальну школу ВО МАН

На виконання Указу Президента України № 927/2010 «Про заходи щодо розвитку системи виявлення та підтримки обдарованих і талановитих дітей та молоді», з метою залучення учнів області до науково-дослідницької роботи і покращення якості дослідницьких проектів учнів з районів, об’єднаних територіальних громад та віддалених міст області в рамках заочної віртуальної школи Волинської обласної Малої академії наук у 2018-2019 навчальному році будуть працювати секції української мови, англійської мови, історії, географії, математики, біології, хімії, фізики.  

Детальніше

11 вересня 2018 р.
ХХV обласний турнір юних фізиків ХХV обласний турнір юних фізиків

У жовтні - листопаді 2018 року комунальною установою “Волинська обласна Мала академія наук” буде проведено XХV обласний турнір юних фізиків.

  

Детальніше

11 вересня 2018 р.
ХХІ обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів ХХІ обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів

У жовтні 2018 року комунальною установою “Волинська обласна Мала академія наук” буде проведено XXІ обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів.
  

Детальніше

11 вересня 2018 р.
Від учня до науковця Від учня до науковця

7 вересня 2018 року на базі наукового товариства «Паросток» Волинського наукового ліцею-інтернату відбулась презентація діяльності Волинської обласної МАН. Мета заходу – інформувати учнів ліцею щодо реалізації власних науково-дослідницьких інтересів та можливості участі у освітніх проектах, конкурсах, турнірах у системі Малої академії наук України.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа