Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

28 січня та та 11 лютого відбудеться II етап обласного конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт : Волинська обласна Мала академія наук
28 січня та та 11 лютого відбудеться II етап обласного конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт

28 січня та та 11 лютого відбудеться II етап конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Волинської обласної Малої академії наук. Обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт буде проводитися на базі Волинського державного університету.

Передбачається, що 28 січня відбудеться відкриття конкурсу; учні здаватимуть свої наукові роботи для перевірки їх членами журі і напишуть контрольну роботу з профілюючого предмету.

11 лютого відбудеться захист науково-дослідницьких робіт і з врахуванням оцінок конкурсу науково-дослідницьких робіт, виконання контрольних завдань з базових дисциплін, захисту науково-дослідницьких робіт визначаться переможці в різних секціях відповідно до наукових відділень Малої академії наук України.

Переможці братимуть участь у ІІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, який проводитиметься у м. Києві у квітні-травні 2007 року.

ДовідкаВсеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України проводиться з метою виявлення, підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до наукових досліджень та створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.

У конкурсі-захисті беруть участь учні 9-11 класів загальноосвітніх, вихованці, слухачі професійно-технічних, позашкільних навчальних закладів (відповідно віку), які є членами територіальних відділень Малої академії наук України.

До участі в І етапі допускаються члени територіальних відділень Малої академії наук України та наукових товариств учнів.

До участі у ІІ етапі допускаються переможці (як виняток - призери) попереднього етапу.

У III етапі конкурсу-захисту до участі у кожному науковому відділенні допускається по одній команді від Республіканського (Автономної Республіки Крим), обласних, Київського та Севастопольського міських територіальних відділень Малої академії наук України, які сформовані з переможців (як виняток - призерів) ІІ етапу.