Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

У лютому 2007 року Волинська обласна Мала академія наук проводить ХІІІ обласний турнір юних фізиків : Волинська обласна Мала академія наук
У лютому 2007 року Волинська обласна Мала академія наук проводить ХІІІ обласний турнір юних фізиків

У лютому 2007 року Волинська обласна Мала академія наук проводить ХІІІ обласний турнір юних фізиків. Загальне керівництво здійснює управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації. Проведенню турніру сприяє Волинський державний університет імені Лесі Українки.

Турнір буде проведено відповідно до вимог “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 року № 305.

Турнір юних фізиків – це командні змагання, метою яких є формування у школярів інтересу до природничих наук, виявлення учнів здатних творчо мислити, розв’язувати нестандартні задачі, брати участь у наукових дискусіях.

До участі у турнірі допускаються збірні команди школярів 9 – 11 класів з районів та міст області, а також закладів нового типу.

Склад команди – 5 учнів.

Для участі в турнірі необхідно до 29 січня 2007 року надіслати на адресу Волинського відділення Малої академії наук України заявку та обов’язково розв’язки будь-яких трьох задач із запропонованих.

Задачі ХІІІ обласного турніру юних фізиків (без малюнків)

Задачі ХІІІ обласного турніру юних фізиків (з малюнками)