Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Процес підготовлення до проведення ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт триває : Волинська обласна Мала академія наук
Процес підготовлення до проведення ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт триває

Процес підготовлення до проведення ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт наразі триває.

Як відомо, відповідно до Орієнтовного плану всеукраїнських і міжнародних масових заходів з учнівською та студентською молоддю на 2007 рік (лист міністерства від 14.12.2006 № 1/9-771) та на виконання наказу міністерства від 29.12.2006 № 907 “Про проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2006-2007 навчальному році” протягом квітня-травня 2007 року відбудеться ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Нещодавно нашою установою науково-дослідницькі роботи учнів та документація були напрямлені для перевірки найкращими науковцями у столицю, м.Київ.

На даний час учні, вихованці Малої академії наук України інтенсивно готуються до даного конкурсу, відвідують гуртки відповідно до наукових секцій.

Довідка

Сімнадцять учнів з районів і міст Волині стали в минулому навчальному році призерами Всеукраїнського конкурсу -захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.

Більшість з них стала студентами Вищих навчальних закладів України, зоокрема м.Києва.