Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Вітаємо переможців Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007” : Волинська обласна Мала академія наук
Вітаємо переможців Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007”

З метою виявлення серед молодої генерації юних обдарувань і перспективних молодих вчених в галузі розробки програмного забезпечення та апаратних рішень для обчислювальних систем, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 12.12.2006 р. № 1/9-769, 28 лютого-2 березня 2007 р. в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся Третій етап Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007” в рамках Тижня всеукраїнських науково-освітніх проектів “Україна-Європа-Світ 2007”.

За результатами Чемпіонату було нагороджено Дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та цінними призами від Корпорації «ІНКОМ», видавничого дому "СофтПресс", фірми "1С", Національного еколого-натуралістичного центру таких учнів, студентів, представників Волині:

Янюка Сергія Валентиновича – учня 9 класу навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ст. № 26» м.Луцька за кращу авторську розробку в номінації "за високий рівень професійності створення продукту” в категорії «ігрові програми» з програмним засобом Розробка швидкого графічного двигуна на базі Oреn GL.

Кореневського Олексія Олеговича - учня 10 класу загальноосвітнього навчального закладу І–ІІІ ст. №5 м.Володимир-Волинського Волинської області за кращу авторську розробку в номінації "за високий рівень професійності створення продукту” в категорії «анімаційні програми» з програмним засобом Мультимедійна презентація «Стародавній Володимир».

Андрусіва Остапа Михайловича – учня 10 класу гімназії № 18 м.Луцька за кращу авторську розробку в номінації "за високий рівень професійності створення продукту” в категорії «навчальні програми» з програмним засобом Кібершкола

Іванюк Анну Анатоліївну – ученицю 11 класу навчально-виховного комплексу «Гімназія № 14» м.Луцька за кращу авторську розробку в номінації "приз спонсорських симпатій” в категорії «програми спеціального призначення» з програмним засобом Програма для автоматизації комп’ютерних обчислень Finder.

Голюка Романа Олександровича - студента 4 курсу математичного факультету Волинського державного університету ім.Лесі Українки за кращу авторську розробку в номінації "за кращу розробку екологічного спрямування” в категорії «прикладні програми» з програмним засобом Програмний засіб ЕкоМодел для моделювання систем “хижак-жертва”.

Музичевського Іллю Станіславовича - студента факультету комп'ютерних наук Волинського інституту МАУП ім.В.Липинського за кращу авторську розробку в номінації "за стильність оформлення та якісний інтерфейс” в категорії «веб-розробки» з програмним засобом Електронний деканат.

Грубія Андрія Михайловича - студента 4 курсу математичного факультету Волинського державного університету ім.Лесі Українки за кращу авторську розробку в номінації "приз спонсорських симпатій” в категорії «інструментальні програми» з програмним засобом Інструментальне середовище для створення веб сайтів та електронних підручників “Ursa”.

Вітаємо переможців Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007” з успішним представленням своїх компютерних програм.

Довідка

Вище перелічені учні навчаються у Волинській обласній Малій академії у гуртку інформатики (секція обчислювальна техніка і програмування).