Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський конкурс юних зоологів та тваринників. Підсумки : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс юних зоологів та тваринників. Підсумки

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 12.12.2006 р. №1\9 – 768 на базі НЕНЦ з 28 лютого до 4 березня проходив тиждень науково-освітніх проектів “Україна – Європа - Світ”. В рамках цього проекту відбувся ІІІ Всеукраїнський конкурс юних зоологів та тваринників.

Конкурс проходив у два етапи. На заочний етап було надіслано 140 робіт з 23 областей України та м. Києва. Переможці заочного етапу були запрошені для участі у фінальному етапі, який відбувся з 28 лютого по 2 березня 2007 року. Участь у ньому прийняли 76 учасників - представників 19 областей та м. Києва.

Дипломом І ступеня та цінними подарунками було нагороджено таку представницю Волинської області:

• Васильєву Катерину, студентку І курсу Рожищенського ветеринарного технікуму Волинської області з роботою «Схрещування кролів породи фландр та сріблястий в умовах Волинської області»;

Дипломом ІІІ ступеня та цінними подарунками було нагороджено таких представників Волинської області:

• Марчук Олену, ученицю 9 класу загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ст. с. Березна Воля Волинської області з роботою:”Сучасний стан угрупування бобра річкового в ландшафтному парку”;

• Дмитрук Катерину, ученицю 8 класу загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ст №16 м. Луцька Волинської обл., вихованку обласного ЕНЦ із роботою: «Вугор європейський у Шацьких озерах».

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу юних зоологів та тваринників з перемогою!