Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт розпочинає свою роботу : Волинська обласна Мала академія наук
ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт розпочинає свою роботу

2 квітня 2007 року розпочинає свою роботу ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Даний конкурс проводиться з метою виявлення, підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до наукових досліджень та створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.

Мала академія наук України щорічно проводить загальнонаціональний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, який проходить в три етапи (район, область, фінал у Києві). На всіх етапах загальнонаціонального конкурсу-захисту приймають участь близько 100 000 школярів-старшокласників а до фіналу виходять лише найкращі.

На цьогорічний фінал - ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України – з 2 квітня по 7 травня 2007 року до столиці приїдуть близько 850 юних дослідників, щоб захистити свої наукові проекти, поспілкуватися з досвідченими науковцями, позмагатися з суперниками, довести, що вони найкращі не тільки в області, а й в Україні.

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт відбудеться у шести наукових відділеннях:

-обчислювальної техніки та програмування
-історико-географічному
-фізико-математичному та економічному
-науково-технічному
-хіміко-біологічному
-філології та мистецтвознавства,
які охоплюють 40 наукових секцій.

Довідка

У минулому році (2006р.) сімнадцять учнів з районів і міст Волині стали в минулому навчальному році призерами Всеукраїнського конкурсу - захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.