Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

14 квітня 2007 року відбудеться V обласний турнір юних інформатиків : Волинська обласна Мала академія наук
14 квітня 2007 року відбудеться V обласний турнір юних інформатиків

Обласне управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, Волинська обласна Мала академія наук 14 квітня 2007 року проводить V обласний турнір юних інформатиків.

Турнір юних інформатиків буде проведено на базі ЦНТТУМ (вул.Чорновола,3) згідно Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності (наказ Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 року № 305). Завдання, що пропонуються для обласного фінального етапу можуть бути використані для проведення шкільних, районних та міських турнірів.

Турнір юних інформатиків є командним змаганням школярів, що доводить їх здатність вирішувати складні наукові та дослідницькі задачі, переконливо подавати і відстоювати свої рішення, брати участь у наукових дискусіях.

На даний момент було подано 10 заявок від команд-учасниць на участь у даному турнірі.

За наслідками даного турніру буде сформовано команду, яка братиме участь у Всеукраїнському турнірі юних інформатиків, який проходитиме з 4 по 9 травня 2007 р. у м.Чернівці.