Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

21 квітня відбулось тестування з української мови, яке є обов'язковим для всіх випускників шкіл міст Києва, Харкова, Львова : Волинська обласна Мала академія наук
21 квітня відбулось тестування з української мови, яке є обов'язковим для всіх випускників шкіл міст Києва, Харкова, Львова

У зовнішнєму незалежному оцінюванні з української мови взяли участь 115 216 учнів 11 класів, це 96,9% від зареєстрованих учасників. Найбільшою явка була у Волинській, Полтавській, Чернівецькій областях - 99%.

У співпраці з місцевими органами управління освіти організовано роботу 531 пункту тестування. До роботи в них залучено понад 18,5 тис науково-педагогічних працівників.

25 квітня відбудеться експеримент тільки для випускників шкіл Харківської області на вибір буде проведено тестування з біології, фізики, хімії. Це ті тести, які будуть складатися наступного року всіма, хто вступатиме до університетів за цих напрямів.

28 квітня — на вибір тести з математики або історії на вибір.

На 1 березня 2007 року для проходження зовнішнього тестування зареєструвалось 119,4 тис. учнів випускних класів, що у 3 рази більше ніж у 2006 році.

У 2006 році пройшов перший етап впровадження зовнішнього незалежного оцінювання, в якому взяли участь 41 818 випускників загальноосвітніх закладів (10%від всіх випускників) з української мови, математики та історії, які могли зараховувати свої результати як державну підсумкову атестацію у школі та як вступне випробування до ВНЗ.

За матеріалами МОН України