Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

31 травня в Україні закінчується 2006/2007 навчальний рік в середніх загальноосвітніх школах : Волинська обласна Мала академія наук
31 травня в Україні закінчується 2006/2007 навчальний рік в середніх загальноосвітніх школах

Після завершення навчальних занять у 1-4 класах (25 травня) проводяться навчальні екскурсії, а у 5-8 і 10 класах - навчальна практика.

Навчальні екскурсії та практика учнів організовуються орієнтовно у такі строки:

28 - 31 травня - для учнів 1-4 класів (не більше 3-х годин на день);

1 - 14 червня (10 днів) - для учнів 5-6 класів по 3 години,

7 - 8 класів - по 4 години, 10 класів - по 5 годин на день.

Випускні іспити

9 клас:

українська мова (диктант) - обов'язковий (60 хв.) - 5 червня;

математика (письмово) - обов'язковий (135 хв.) - дату проведення визначає Міністерство освіти і науки АР Крим та обласні управління освіти.

Дати проведення визначає адміністрація навчального закладу:

географія (усно, письмово) - обов'язковий;

біологія (усно чи письмово) - обов'язковий;

іноземна мова, або інший гуманітарний предмет (усно).

11клас:

українська мова (переказ з творчим завданням) - обов'язковий (4 астрономічні години) - 6 червня (завдання будуть оголошені по всій країні на телебаченні та по радіо);

історія України (усно) - обов'язковий;

три предмети на вибір (дати визначаються адміністрацією навчального закладу): математика (обов'язково для профільних класів), фізика, хімія, біологія, географія, література, іноземна мова, інформатика та ін.

Вступна кампанія Прийом документів до вищих навчальних закладів цього року починається в середині червня, з початком роботи приймальних комісій. До національних університетів прийом документів абітурієнтів триватиме до 8 липня, в інших інститутах, університетах та академіях до 15 липня, а у технікумах та коледжах до 22 липня.

Вступні випробування до національних університетів починаються 9 липня, до інститутів та університетів -16 липня, до технікумів і коледжів - 23 липня.

Зарахування першокурсників до національних ВНЗ завершиться на пізніше 1 серпня, відповідно в інших ВНЗ не пізніше 5 та 10 серпня.

За матеріалами МОН