Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

На Волині працює 531 дитячий оздоровчий табір : Волинська обласна Мала академія наук
На Волині працює 531 дитячий оздоровчий табір

На Волині вже функціонує 531 із 563-х літніх таборів. У навчально-виховних закладах, на базі яких створені оздоровчі табори, зміцнено оздоровчо-виховну та матеріально-технічну бази: закуплено електротехнічне та холодильне обладнання, поновлено спортивний інвентар і туристичне спорядження, музичну та відеоапаратуру для організації дитячого дозвілля, а також збільшена кількість коштів на харчування дітей у таборах з денним перебуванням. Про це повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю ОДА.

У цьому році фінансування заходів щодо оздоровлення дітей суттєво збільшилося. Зокрема, в обласному бюджеті передбачено 1815,5 тисяч гривень (у 2006 році – 1453,9 тисяч), у районних та міських бюджетах – понад 2,8 мільйона. Ще півмільйона гривень буде залучено спонсорських коштів.

Оздоровлення дітей у цьому році розпочалося з лютого цього року – перші групи були направлені на оздоровлення у Дитячий центр "Молода гвардія" та Міжнародний дитячий центр "Артек".

За результатами проведення управлінням молоді і спорту тендеру із закупівлі оздоровчих послуг для дитячих літніх таборів, були придбані путівки для оздоровлення дітей пільгових категорій. На торги було виставлено 1220 тисяч гривень, за рахунок яких придбано 1352 путівки за трьома лотами – Волинська область, Крим та інші області.

За матеріалами Волинська правда