Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

У Волинському держуніверситеті відкриється міжнародна конференція "Стравінський і Україна" : Волинська обласна Мала академія наук
У Волинському держуніверситеті відкриється міжнародна конференція "Стравінський і Україна"

15-17 червня у Волинському державному університеті імені Лесі Українки (ВДУ) проводитиметься Міжнародна науково-теоретична конференція "Стравінський і Україна". Урочисте відкриття конференції – 15 червня о 10:00 у головному корпусі ВДУ. Про це повідомили в інформаційному центрі Волинського державного університету.

Програмою конференції передбачені доповіді учасників конференції, виступи організаторів, презентація науково-методичних мистецьких видань ВДУ, відвідування концертних програм міжнародного музичного фестивалю "Стравінський та Україна", екскурсії до Волинського краєзнавчого музею, музею Волинської ікони, Замку Любарта в Луцьку, а також відвідини музею-садиби Ігоря Стравінського в Устилузі та Святогірського Свято-Успенського Зимненського монастиря.

Участь у конференції візьмуть науковці, представники вищих навчальних закладів із України (Київ, Львів, Луцьк, Полтава, Одеса, Вінниця, Херсон, Устилуг), Польщі (Краків, Варшава, Вроцлав), Росії (Санкт-Петербург).

Конференція проводиться за сприяння Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і туризму України, Управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації, Інституту мистецтв ВДУ, Волинської обласна філармонії, Волинського державного училища культури і мистецтв, Волинського осередку Національної спілки композиторів України.

За матеріалами ЗІК