Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

У школах України у вересні пройде олімпійський тиждень : Волинська обласна Мала академія наук
У школах України у вересні пройде олімпійський тиждень

У вересні в школах України планується провести олімпійський урок і олімпійський тиждень. Питання організації цієї акції обговорювалися сьогодні під час спільної наради Національного олімпійського комітету (НОК) і Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

Як повідомили в НОК, у рамках олімпійського тижня та олімпійського уроку у всіх регіонах нашої країни відбудеться цілий ряд конкурсів, вікторин, змагань, спортивно-масових заходів. Почесними гістьми уроків стануть олімпійські чемпіони, видатні спортсмени й тренери, члени Української академії спорту, Комісії атлетів НОК.

Всеукраїнський олімпійський урок цього року пройде під гаслом "Стань до рядів олімпійців" і буде присвячений 55-річчю участі українських спортсменів в Олімпійських іграх сучасності.

Урочисте відкриття акції відбудеться в рамках святкування Дня фізичної культури та спорту 8 вересня на центральній вулиці столиці України.

Нагадаємо, НОК України разом з Міністерством освіти та науки України, Міністерством у справах сім'ї, молоді та спорту третій рік поспіль проводить олімпійські уроки в загальноосвітніх школах нашої країни.

За матеріалами Версии