Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ХІV обласний турнір юних хіміків та VI обласний турнір юних біологів.... : Волинська обласна Мала академія наук
ХІV обласний турнір юних хіміків та VI обласний турнір юних біологів....

У жовтні 2007 року Волинська обласна Мала академія наук проводить ХІV обласний турнір юних хіміків та VI обласний турнір юних біологів. Загальне керівництво здійснює управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації. Турніри проводяться на базі ВДУ імені Лесі Українки.

Турніри буде проведено відповідно до вимог “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 року № 305.

До участі у турнірах допускаються збірні команди школярів 9–11 класів з районів і міст області та обласних установ. При формуванні команд для участі у турнірах просимо врахувати профілізацію навчальних закладів, їх участь у попередніх турнірах та орієнтуватися на інформаційний лист облуон №01-14/2062 від 28.09.05. Для участі в турнірах необхідно до 2 жовтня 2007 року надіслати на адресу Волинської обласної Малої академії наук заявку та обов’язково розв’язки будь-яких трьох задач із запропонованих. Без подачі розв’язків задач команди до турніру не допускаються.

Просимо взяти до уваги, що при надходженні наказу Міністерства освіти і науки України, можливі часткові зміни завдань турнірів.

Питання VI обласного турніру юних біологів (2007 рік).

Задачі ХІV обласного турніру юних хіміків (2007 рік).