Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський конкурс на кращу навчальну програму для використання в гуртках, групах, наукових секціях МАН : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс на кращу навчальну програму для використання в гуртках, групах, наукових секціях МАН

З метою створення необхідних умов для забезпечення позашкільних навчальних закладів навчальними програмами для гуртків, груп та інших творчих об'єднань за дослідницько-експериментальним напрямом позашкільної освіти у 2007-2008 навчальному році пройде Всеукраїнський конкурс на кращу навчальну програму для використання в гуртках, групах, наукових секціях Малої академії наук....

Всеукраїнський конкурс проводить Міністерство освіти і науки України разом з Інститутом педагогіки АПН України, Інститутом проблем виховання АПН України, Міністерством освіти Автономної Республіки Крим, управліннями освіти і науки обласних, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями.

Відповідальний за проведення завершального етапу Всеукраїнського конкурсу – державний позашкільний навчальний заклад Мала академія наук учнівської молоді.

Всеукраїнський конкурс проводиться з 1 вересня 2007 року до 31 січня 2008 року у два етапи: відбірковий (міський, районний, обласний) та завершальний (всеукраїнський).

Відбірковий етап (районний, міський, обласний) – вересень-листопад 2007 року.

Завершальний (всеукраїнський) – грудень 2007 – січень 2008 року.

У конкурсі можуть брати участь педагогічні працівники, вчені, методисти, творчі колективи навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій незалежно від фахової освіти, педагогічного стажу, віку.

Додаток:

Наказ МОН України від 30.07.2007 № 688