Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Про проведення обласного конкурсу на краще наукове товариство навчальних закладу нового типу : Волинська обласна Мала академія наук
Про проведення обласного конкурсу на краще наукове товариство навчальних закладу нового типу

З метою активізації творчої діяльності педагогічних колективів, поширення досвіду роботи кращих наукових товариств, підвищення професійної майстерності педагогічних працівників, керівників груп, гуртків, наукових секцій, зростання рівня експериментальної, науково-дослідницької роботи учнів у навчальних закладах нового типу з 15 листопада 2007 року по 15 травня 2008 року відбудеться обласний конкурс на краще наукове товариство навчальних закладів нового типу в 2007-2008 навчальному році.

Для участі у Конкурсі учасники подають заявку та конкурсні матеріали до 15 березня 2008 року у Волинську обласну Малу академію наук за адресою: м.Луцьк, вул. В.Чорновола, 3, каб.212.

Конкурс проводиться у два етапи

. Перший етап Конкурсу передбачає заочне оцінювання діяльності наукового товариства за поданими до оргкомітету конкурсними матеріалами (15 березня – 15 квітня 2008 року).

У другому етапі Конкурсу беруть участь наукові товариства – призери першого етапу, які презентують свою діяльність у рамках певного масового заходу (тижня науки, учнівської науково-практичної конференції, круглого столу, наукового семінару-практикуму тощо), за узгодженням з оргкомітетом. Форма презентації роботи наукового товариства є довільною і визначається радою наукового товариства. Презентації діяльності наукових товариств будуть відбуватися безпосередньо у навчальних закладах нового типу з 15 квітня по 15 травня 2008 року за погодженим графіком.

Додаток:

Наказ № 673, Положення про обласний конкурс на краще наукове товариство навчальних закладів нового типу