Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Навчально-дослідницька сесія Вищої школи Малої академії наук України : Волинська обласна Мала академія наук
Навчально-дослідницька сесія Вищої школи Малої академії наук України

Відповідно до Орієнтовного плану всеукраїнських і міжнародних масових заходів з учнівською і студентською молоддю на 2008 рік (лист Міністерства освіти і науки України від 27.12.2007 № 1/9-779) та з метою забезпечення поглибленої підготовки талановитої учнівської молоді до науково-дослідницьких та експериментальних робіт з фізики та астрономії, набуття практичного досвіду та навичок експериментальної роботи, в м. Києві на базі фізичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка та інженерно-фізичного факультету Національного технічного університету України «КПІ» з 27 січня по 1 лютого 2008 року відбулася навчально-дослідницька сесія Вищої школи Малої академії наук України.

Всього у 2008 році до Вищої заочно-дистанційної школи Малої академії наук України було зараховано 23 учнsd з усіх регіонів України.

Серед них і Корнієнко Олександр Олегович, учень 11 класу Волинського обласного ліцею-інтернату, вихованець Волинської обласної Малої академії наук.

Слухачі школи мали можливість набути практичного досвіду та оволодіти навичками експериментальної роботи, поглибити свої знання у галузі фізики, познайомитися з викладачами, вченими інженерно-фізичного факультету Національного технічного університету України «КПІ» .

Найкращі учні будуть за результатами навчання будуть рекомендовані до зарахування у ці навчальні заклади.

Детальну інормацію Ви зможете знайти на сайті Малої академії.