Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Міжнародний учнівський математичний конкурс “Кенгуру-2008” : Волинська обласна Мала академія наук
Міжнародний учнівський математичний конкурс “Кенгуру-2008”

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 24.05.2000 № 149 "Про участь школярів України у Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру" та від 20.08.2002 № 476 "Про проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня" у 2008 році Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру” проводиться 6 квітня, а Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня" – 13 квітня.

Завдання інтерактивних конкурсів "Кенгуру" та "Левеня" можуть сприяти підготовці учнів до особливої форми контролю навчальних досягнень - тестування, яке активно впроваджується у навчальний процес.

Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей, активізація творчої діяльності вчителів, вироблення методичних рекомендацій щодо вдосконалення навчальних програм та підручників шляхом аналізу статистичних даних результатів конкурсу.

У конкурсі "Кенгуру” можуть взяти участь усі бажаючі учні 2 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Переможців конкурсу чекають призи та поїздки у літні табори. Для того, щоб взяти участь у Міжнародному математичному конкурсі “Кенгуру-2008” необхідно зареєструватися у координатора конкурсу школи, міста, району, області.

У Волинській області організовує проведення Міжнародного математичного конкурсу “Кенгуру-2007” Волинська обласна Мала академія наук.