Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

VІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2008» : Волинська обласна Мала академія наук
VІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2008»

З метою виявлення серед юних обдарувань і перспективних молодих вчених в галузі розробки програмного забезпечення та апаратних рішень для обчислювальних систем, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 18.01.2008 р. № 1/9-22, 6-8 лютого 2008 р. в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся Другий етап Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2008”.

Результати Чемпіонату:

Дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та цінними призами від Корпорації «ІНКОМ», видавничого дому "СофтПресс", фірми "1С", Благодійного фонду «Паросток», Національного еколого-натуралістичного центру переможців змагання були нагороджені такі учні і студенти від Волині:

Андрусів Остап Михайлович - вихованцець Волинської обласної Малої академії наук за кращу авторську розробку в номінації "за високий рівень професійності створення продукту” в категорії «навчальні програми» з програмним засобом Кібершкола.

Дацюк Денис Олександрович - вихованець Волинської обласної Малої академії наук за кращу авторську розробку в номінації " за максимальну функціональність продукту” в категорії «навчальні програми» з програмним засобом NeuroMaster.

Ковальчук Владислав Юрійович - учень 10 класу Березовичівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Володимир-Волинського району Волинської області за кращу авторську розробку в номінації "за високу суспільно-корисну спрямованість” в категорії «Web-розробки» з програмним засобом Енциклопедія легкових автомобілів.

Мельничук Василь Олексійович - вихованець ЦНТТУМ м. Луцьк за кращу авторську розробку в номінації " за високу суспільно-корисну спрямованість” в категорії «програми спеціального призначення» з програмним засобом Автоматизація процесу створення будівельного кошторису.

Голодюк Дмитро Андрійович - студент 3 курсу 34 групи спеціальність “інформатика” математичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки за кращу авторську розробку в номінації "за стильність оформлення та якісний інтерфейс” в категорії «системні програми» з програмним засобом Система контролю та моніторингу робочих станцій та мережі навчального комп’ютерного класу.

Слупко Олександр Миколайович - магістр 5 курсу 54 групи спеціальність”інформатика” математичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки за кращу авторську розробку в номінації "за стильність оформлення та якісний інтерфейс” в категорії «прикладні програми» з програмним засобом Система моделювання процесів складської логістики SladLogistic1.1.

Щиро вітаємо переможців!!!