Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

КОНКУРС ЮНИХ НАУКОВЦІВ : Волинська обласна Мала академія наук
КОНКУРС ЮНИХ НАУКОВЦІВ

Волинська обласна Мала академія наук у 15-ий раз провела обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт слухачів наукових товариств та філій на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

27 січня 2008 р. відбулося відкриття конкурсу. Учасників заходу вітали: професор, доктор історичних наук, проректор з навчальної роботи Волинського національного університету імені Лесі Українки С.В.Гаврилюк, заступник начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації В.Я.Загрева та директор ВО МАН Г.А.Толстіхіна.

Під час конкурсу працювало 40 секцій за напрямками: науково-технічний, фізико-математичний та економічний, Історико-географічний, хіміко-біологічний, обчислювальної техніки та програмування, філології та мистецтвознавства.

10 лютого - III етап, де 329 конкурсантів, ЗІ всієї області захищали власні наукові дослідження.

Рішенням журі та президії ради Малої академії наук 122 учасника конкурсу стали переможцями та призерами. Найкращі з них будуть представляти Волинську область на Всеукраїнському конкурсі-захисті, який відбудеться в квітні-травні 2008 року в Києві

Склад команди для участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт

Щиро вітаємо переможців та призерів конкурсу-захисту