Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Очні сесії для слухачів 9-10 класів : Волинська обласна Мала академія наук
Очні сесії для слухачів 9-10 класів

На виконання Державної цільової Програми роботи з обдарованою молоддю на 2007-2010 роки та обласної цільової Програми роботи з обдарованими дітьми на 2005-2010 роки та з метою більш ширшого залучення учнів області до науково-дослідницької роботи, якісного покращення доробок учнів з районів та віддалених міст області в рамках заочної школи Волинської обласної Малої академії наук в 2007-2008 навчальному році працюють відділення: філологічне, історико-географічне, хіміко-біологічне, фізико-математичне, науково-технічне, обчислювальної техніки та програмування (перелік відділів за інформаційним бюлетнем № 33 від 8.10.2007р.).

ВО МАН в березні 2008 року проводить очні сесії для слухачів 9-10 класів філологічного, науково-технічного, фізико-математичного, обчислювальної техніки та програмування відділень, які навчаються в заочній школі. Під час роботи сесії можливі індивідуальні консультації науковців, щодо написання науково-дослідницьких робіт. При можливості взяти чернетки наукових доробок.

Очна сесія для фізико-математичного, науково-технічного, обчислювальної техніки і програмування, філологічного відділень відбудеться з 29 по 30 березня 2008 року на базі Волинського обласного ліцею-інтернату (вул. Селищна, 2).

Додаток

Лист управління