Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Безсмертний подвиг українського народу : Волинська обласна Мала академія наук
Безсмертний подвиг українського народу

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 29.11.2007 № 1052 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу шкільних літературних творів та творів образотворчого мистецтва» з метою привернення уваги молоді до подвигу українського народу у Другій світовій війні, виховання почуття патріотизму, гідності за свій народ, виховання поваги до ветеранів війни, людей старшого покоління, виховання національно свідомих патріотів країни, любові до рідного краю з 1 березня до 10 квітня 2008 року управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук було проведено обласний конкурс шкільних літературних творів та творів образотворчого мистецтва на тему: «Безсмертний подвиг українського народу».

На конкурс надійшло 99 літературних творів та 113 творів образотворчого мистецтва від 212 учасників з шкіл та позашкільних навчальних закладів області.

Журі конкурсу відзначило оригінальність поданих робіт, логіку та повноту викладу матеріалів учнів: Геліч Валентини (11 кл. Черченської ЗОШ І-ІІІ ст. Камінь-Каширського р-ну), Оксентюк Лілії (8 кл. Світязької ЗОШ Шацького р-ну), Андрійчука Михайла (8 кл. НВК”ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Ратне), Величко Людмили (9 кл. Луцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3), Шваліковської Василини

(11 кл. ЗОШ с. Забужжя Любомльсьського р-ну), Глинь Анастасії, Андрощук Катерини (9 кл. Нововолинської гімназії).

Роботи призерів обласного конкурсу будуть рекомендовані до участі у Всеукраїнському конкурсі «Безсмертний подвиг українського народу».

Переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Безсмертний подвиг українського народу»