Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Про проведення XV обласного турніру юних хіміків : Волинська обласна Мала академія наук
Про проведення XV обласного турніру юних хіміків

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України “Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад та турнірів у 2008/2009 навчальному році” від 9.07.2008 року № 628 Волинська обласна Мала академії наук проводить XV обласний турнір юних хіміків 14 вересня 2008 року на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Турнір юних хіміків проводиться 14 вересня 2008 року в м. Луцьку на базі ВНУ імені Лесі Українки (м. Луцьк, вул. Потапова, 9, лабораторний корпус №2). Заїзд та реєстрація учасників до 9.00 (фойє корпусу № 2 ВНУ).

В турнірі беруть участь збірні команди учнів 9-11 класів з районів та міст області. Склад команди – 3-5 чоловік. Команду очолює капітан.

Команди (переможці турніру) будуть нагороджені дипломами відповідного ступеня. Переможці індивідуального рейтингу турніру будуть нагороджені грамотами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації. З числа переможців індивідуального рейтингу формується команда для участі у Всеукраїнському турнірі юних хіміків.