Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Про проведення ІV обласного турніру юних географів : Волинська обласна Мала академія наук
Про проведення ІV обласного турніру юних географів

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 628 від 09.07.2008 року „Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2008-2009 навчальному році” та Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2007–2008 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2007 року № 1016, і згідно з чинним Положенням про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси–захисти науково–дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України № 305 від 18 серпня 1998 року, з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, залучення їх до науково-дослідницької, експериментальної діяльності Волинська обласна Мала академія наук проводить ІV обласний турнір юних географів Волині 12 жовтня 2008 року на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

У турнірі беруть участь збірні команди учнів 9-11 класів з районів та міст області. Склад команди – 3- 5 чоловік. Команду очолює капітан.

Турнір проводиться за олімпійською системою в декілька турів. У кожному турі беруть участь три (дві, чотири) команди. Переможець туру виходить у наступний тур. Кожен тур складається із трьох (двох, чотирьох) дій. Кожна дія розігрується за схемою: Доповідач, Опонент, Рецензент (Спостерігач). Черговість визначається жеребкуванням.

Суддівство проводить журі турніру, склад якого затверджується облуон. У своїй роботі журі керується умовами проведення турніру.

Команди (переможці турніру) будуть нагороджені дипломами відповідного ступеня. Переможці індивідуального рейтингу турніру будуть нагороджені грамотами облуон. З числа переможців індивідуального рейтингу формується команда для участі у IV Всеукраїнському турнірі юних географів.