Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Волинською обласною МАН було організовано виїзний навчально-методичний семінар : Волинська обласна Мала академія наук
Волинською обласною МАН було організовано виїзний навчально-методичний семінар

16-17 грудня 2008 року на виконання Державної цільової програми з обдарованою молоддю, з метою ознайомлення з інноваційними формами роботи та вивчення передового досвіду регіональних відділень МАН України, підвищення кваліфікації педагогічних працівників ВО МАН та відповідальних за роботу з обдарованими дітьми в районах та у закладах нового типу, управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Волинською обласною МАН вперше було організовано виїзний навчально-методичний семінар.

Під час семінару делегація області ознайомилася з досвідом роботи:

Локачинського районного будинку школяра,
Сокальської районної філії МАН,
Львівської обласної МАН,
Івано-Франківської обласної МАН.

В рамках семінару, на базі Рогатинської гімназії імені Володимира Великого, були проведені педагогічні читання на тему „Ефективність впровадження інноваційних технологій в роботу гуртків МАН”, підписано Договір про співпрацю між Волинською та Івано-Франківською обласними МАН.

Завдяки екскурсоводу Центру туризму спорту та екскурсій Інні Кравчук відбулося захоплююче знайомство з історичними пам’ятками, природними ландшафтами Волині, Львівщини, Івано-Франківщини. Незабутнім для учасників семінару стало відвідування музею Анатолія Покальчука у м. Сокалі, екскурсія центральною площею древнього Львова, екскурсія до замку в селищі Старе Село Львівської області та Свіржського замку Івано-Франківської області, однієї з найдревніших святинь України – церкви Святого Духа у місті Рогатин Івано-Франківської області.