Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна-2009 : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна-2009

Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з 25 до 27 лютого 2009 року проводять Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна-2009 - національний етап міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2009 (International Science and Engineering Fair).

До участі в конкурсі запрошуються учні та вихованці загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів віком 15-17 років (9-11 кл.).

Відбір проектів на Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна-2009 проводитиметься на підставі заявок і тез наукових робіт, викладених українською та англійською мовами. Матеріали необхідно подати до 25 січня 2009 року за адресою: вул. Вишгородська, 19, м. Київ, 04074, з поміткою на конверті: конкурс «Intel Еко-Україна».

До участі в конкурсі за рекомендаціями експертів допускаються переможці всеукраїнських конкурсів:

Всеукраїнського чемпіонату інформаційних технологій «Екософт», конкурс юних раціоналізаторів та винахідників «Природа - людина - виробництво - екологія», конкурс досягнень юних зоологів-тваринників, «Енергія і середовище», Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України», за умови відповідності поданих проектів вимогам національного туру міжнародного конкурсу Intel ISEF 2009.

Переможці визначатимуться за номінаціями:

біологічні науки (ботаніка, зоологія, мікробіологія, біохімія тощо);
екологія та проблеми довкілля;
науки про Землю та Всесвіт (географія, геологія, астрономія);
науки про людину (анатомія, фізіологія, охорона здоровя, психологія і поведінка людини);
хімія;
компютерні науки;
математика;
фізика;
командні наукові проекти з будь-якої категорії Intel ISEF (2-3 учасники у кожному).

Результати відбору на національний етап конкурсу будуть повідомлені окремим листом до 15 лютого 2009 року та розміщені на сайті НЕНЦ: www.nenc.gov.ua.

Конкурсний відбір до Всеукраїнського чемпіонату інформаційних технологій «Екософт» у Волинській області проводить ЦНТТУМ