Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

VІІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2009» : Волинська обласна Мала академія наук
VІІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2009»

VІІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2009» (далі - чемпіонат) проводиться 10-12 лютого 2009 року в рамках Тижня всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ 2009" відповідно до Положення, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 03.03.2007 №177.

Безпосереднє керівництво чемпіонатом здійснює Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

Чемпіонат проводиться з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді в галузі інформаційних технологій.

Для участі в чемпіонаті запрошуються учні, вихованці загальноосвітніх, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладів, а також студенти, аспіранти вищих навчальних закладів України.

У програмі чемпіонату обовязкова демонстрація електронної презентації на авторську розробку. Бажано мати постерний (стендовий) матеріал щодо розробки. Учасники розподілятимуться відповідно до освітнього рівня та за категоріями апаратних і програмних засобів.

Під час проведення чемпіонату передбачаються зустрічі з представниками провідних кампаній України, що спеціалізуються в галузі інформаційних технологій, засобів масмедіа, спонсорами. За результатами участі в чемпіонаті переможці нагороджуються дипломами оргкомітету, цінними подарунками і призами від спонсорів. Учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів з числа переможців чемпіонату отримують право взяти участь у Всеукраїнському конкурсі Інтел- ЕкоУкраїна - 2009 - національному етапі Міжнародного конкурсу Intel ISEF 2009. Претенденти на участь у конкурсі Intel - Еко Україна повинні володіти англійською мовою.