Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Х обласний турнір юних істориків (2009 рік) : Волинська обласна Мала академія наук
Х обласний турнір юних істориків (2009 рік)

Управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Волинська обласна Мала академія наук у березні 2009 року проводять Х обласний турнір юних істориків, який відбудеться на базі Волинського національного університету ім. Лесі Українки.

Турнір буде проведено відповідно до вимог “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 року № 305, а також листа МОН України від 20.01.09 № 1.4/18-128. При формуванні команд для участі в турнірі юних істориків врахувати профілізацію шкіл, ліцеїв та гімназій, результати у попередніх турнірах. До участі допускаються збірні команди школярів 9 – 11 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій по одній від районів та міст області.

Команда з 3-5 учнів очолюється капітаном, який вважається її офіційним представником під час проведення змагання.

Для участі в турнірі необхідно до 1 березня 2009 року надіслати на адресу Волинської обласної Малої академії наук заявку та обов’язково - розв’язки будь-яких трьох задач із запропонованих.

Запитання обласного турніру юних істориків (2009 рік)