Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт-2009" : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт-2009"

Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді проводить 10-12 лютого 2009 року VІIІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2009» в рамках Тижня всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ 2009".

Чемпіонат проводиться з метою виявлення та підтримки здібної молодої генерації в галузі інформаційних технологій. Для участі у чемпіонаті запрошуються учні, вихованці загальноосвітніх, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладів, а також студенти, аспіранти вищих навчальних закладів України.

У програмі чемпіонату обовязкова демонстрація електронної презентації на авторську розробку. Бажано мати постерний (стендовий) матеріал щодо розробки. Учасники розподілятимуться відповідно до освітнього рівня та за категоріями апаратних і програмних засобів.

Під час проведення чемпіонату передбачаються зустрічі з представниками провідних кампаній України, які спеціалізуються в галузі інформаційних технологій, засобів масмедіа, спонсорами. За результатами участі в чемпіонаті переможці нагороджуються дипломами оргкомітету, цінними подарунками і призами від спонсорів. Учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів з числа переможців чемпіонату отримують право взяти участь у Всеукраїнському конкурсі Інтел- ЕкоУкраїна - 2009 - Національному етапі Міжнародного конкурсу Intel ISEF 2009. Претенденти на участь у конкурсі Intel - Еко Україна повинні володіти достатнім рівнем англійської мови.

у даному конкурсі представляють такі учні загальноoсвітніх шкіл та студенти вищих навчальних закладів:

Степанян Ігор Володимирович, вихованець Волинської обласної Малої академії наук,-Каталогізатор веб-ресурсів «WebChecker»

Пилипяк Роман Ігорович, вихованець Центру науково-технічної творчості учнівської молоді м. Луцька,-WEB-САЙТ «Сільськогосподарські новинки у техніці».

Панков Іван Юрійович,вихованець Волинської обласної Малої академії наук - «Система зняття руху».

Ковальчук Владислав Юрійович, учень 11 класу Березовичівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Володимир-Волинського району Волинської області - «Двигуни».

Мачулка Михайло Сергійович, учень 11 класу Луцького НВК "Гімназія №14" -Програма для створення тривимірної моделі міста «Map Builder».

Мельничук Василь Олексійович, вихованець Центру науково-технічної творчості учнівської молоді м. Луцька - Віддалене управління компютером і моніторинг локальної мережі за допомогою засобів ІСQ сервера.

Ройко Сергій Олександрович,студент 5 курсу Волинського національного університету імені Лесі Українки - Програма синтезування мови "ADVANCED AUDIO VOICE" для роботи на компютері без монітора.

Голодюк Дмитро Андрійович, студент ІV курсу 44 групи математичного факультету Волинського Національного університету ім. Лесі Українки - Інструментарій з контролю та моніторингу робочих станцій та мережі.

Більш детальну інформацію Ви зможете знайти на сайті НЕНЦ