Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Про підсумки проведення обласного конкурсу „Новітній інтелект України” : Волинська обласна Мала академія наук
Про підсумки проведення обласного конкурсу „Новітній інтелект України”

На виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2007-2010 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2007 р. № 1016, за ініціативи – Міжнародного благодійного фонду „Україна 3000” та з метою пошуку, підтримки і залучення обдарованої учнівської молоді до активної суспільної діяльності управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук у листопаді 2008 року – січні 2009 року було проведено обласний конкурс „Новітній інтелект України”.

На конкурс було подано 106 наукових досліджень із економічної та гуманітарної тематики ( 2007 року - 76 робіт).

Активну участь у конкурсі взяли учні шкіл міст Луцька (19 робіт), Ковеля (7), Володимира-Волинського (6), Волинського обласного ліцею (11), Маневицького (18) та Камінь – Каширського (6) районів.

Однак жодної роботи не подано з Іваничівського та Любешівського районів.

За результатами рецензування журі конкурсу відзначило логічність та повноту викладу матеріалу творчих робіт Богдани Грицюк, учениці 10 класу Луцької гімназії № 18 та Катерини Нагірної учениці 10 класу Луцького НВК № 26. Високі оцінки за самостійність проведеного дослідження отримали роботи Дмитра Гаврилюка, учня 10 класу Суходільської ЗОШ Володимир-Волинського району, Наталії Головенко, учениці 11 класу Бубнівської ЗОШ Локачинського району, Олега Пасічника, учня 11 класу Угринівської ЗОШ Горохівського району. Журі відзначило обґрунтовані висновки та практичні пропозиції у творчих доробках учнів шкіл Маневицького, Любомльського, Ратнівського районів.

Список призерів обласного конкурсу „Новітній інтелект України”