Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Незабаром відбудеться турнір юних біологів : Волинська обласна Мала академія наук
Незабаром відбудеться турнір юних біологів

Управління освіти і науки облдержадміністрації, Волинська обласна Мала академія наук у жовтні 2009 року проводить VIII обласний турнір юних біологів.

Турнір юних біологів буде проведено на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки згідно Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності (наказ МОН від 18 серпня 1998 року № 305). Для участі в обласному турнірі допускаються збірні команди школярів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів районів та міст області.

Команда очолюється капітаном, який є офіційним представником команди під час проведення турніру. Склад команди – до 5 учнів.

При формуванні команд для участі у турнірі просимо врахувати профілізацію навчальних закладів, їх участь у попередніх турнірах та орієнтуватися на інформаційний лист управління освіти і науки облдержадміністрації №01-14/2062 від 28.09.05.

Для участі в турнірі необхідно до 15 вересня 2009 року надіслати на адресу Волинської обласної Малої академії наук заявку та розв’язки будь-яких трьох задач із запропонованих.

Завдання VІІІ обласного турніру юних біологів (2009-2010 ).