Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Незабаром відбудеться VІІ обласний турнір юних інформатиків : Волинська обласна Мала академія наук
Незабаром відбудеться VІІ обласний турнір юних інформатиків

Управління освіти і науки облдержадміністрації, Волинська обласна Мала академія наук у жовтні 2009 року проводить VІІ обласний турнір юних інформатиків.

Турнір юних інформатиків буде проведено на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки згідно положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності (наказ МОН від 18 серпня 1998 року № 305). Завдання, що пропонуються для обласного етапу можуть бути використані для проведення шкільних, районних та міських турнірів.

Турнір юних інформатиків є командним змаганням школярів, що доводить їх здатність вирішувати складні наукові та дослідницькі задачі, переконливо подавати і відстоювати свої рішення, брати участь у наукових дискусіях.

Для участі в обласному турнірі допускаються збірні команди школярів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів районів та міст області.

Команда очолюється капітаном, який є офіційним представником команди під час проведення турніру. Склад команди – до 5 учнів.

Заявку для участі у турнірі необхідно надіслати до 16 жовтня 2009 року надіслати на адресу Волинської обласної Малої академії наук.

Лист від 15.06.09 №1637/02-10 про проведення турніру юних інформатиків