Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Розпочинається реєстрація учнів заочної віртуальної школи ВО МАН : Волинська обласна Мала академія наук
Розпочинається реєстрація учнів заочної віртуальної школи ВО МАН

На виконання Державної цільової Програми роботи з обдарованою молоддю на 2007-2010 роки та з метою більш ширшого залучення учнів області до науково-дослідницької роботи і покращення якісних доробок учнів з районів та віддалених міст області в рамках заочної школи Волинської обласної Малої академії наук в 2009-2010 навчальному році будуть працювати відділення: філологічне, історико-географічне, хіміко-біологічне, фізико-математичне, обчислювальної техніки та програмування, науково-технічне (лист облуон від 12.09.08 №2583/01-10).

Навчання у заочній школі буде організоване через мережу Інтернет. Учням необхідно зареєструватись на сайті ВО МАН “www.vvman.lutsk.ua” у розділі “Віртуальна школа” або за адресою http://virtual.vvman.lutsk.ua. Слухачам заочної школи, які були зареєстровані раніше необхідно перереєструватися. Теми науково-дослідницьких робіт будуть затверджуватися на очних сесіях.

Реєстрація учнів 9-11кл. здійснюватиметься з 1 по 20 вересня 2009 року. Після реєстрації учні отримують доступ до вступної контрольної роботи, який буде відкрито 21 вересня 2009 року. Виконану контрольну роботу необхідно надіслати на сервер Віртуальної школи у форматі *.doc або *.jpg до 25 вересня 2009 року.