Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

VІІ обласний турнір юних правознавців : Волинська обласна Мала академія наук
VІІ обласний турнір юних правознавців

Управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Волинська обласна Мала академія наук у жовтні 2009 року проводять VІІ обласний турнір юних правознавців, який відбудеться на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Турнір буде проведено відповідно до вимог Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 року № 305. До участі в обласному турнірі допускаються збірні команди школярів 8 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів районів та міст області.

При формуванні команд для участі в турнірі юних правознавців просимо врахувати профілізацію навчальних закладів, їх участь у попередніх турнірах та орієнтуватися на інформаційний лист управління освіти і науки облдержадміністрації № 01- 14/2062 від 28.09.05. року

Команда з 3-5 учнів очолюється капітаном, який вважається її офіційним представником під час проведення змагання.

Для участі в турнірі необхідно до 18 вересня 2009 року надіслати на адресу Волинської обласної Малої академії наук заявку та розв’язки будь-яких трьох задач із запропонованих.

Завдання VІІ обласного турніру юних правознавців