Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Міжнародний математичний конкурс „Кенгуру”-2010 : Волинська обласна Мала академія наук
Міжнародний математичний конкурс „Кенгуру”-2010

18 березня 2010 року в Україні під егідою ЮНЕСКО, за спільного сприяння Міністерства освіти і науки України та Міжнародної асоціації „Kangourou sans Frontieres” („Кенгуру без кордонів”) відбудеться Міжнародний математичний конкурс „Кенгуру”.

У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі учні 2-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності. Для участі в конкурсі учні повинні зареєструватись у координатора конкурсу у своїй школі або в регіонального координатора в іншій установі освіти.

За результатами конкурсу кожному учасникові вручається спеціальний сертифікат учасника Міжнародного математичного конкурсу „Кенгуру”. Переможці з найактивніших шкіл-учасниць будуть запрошені до літніх математичних таборів та 15 з них будуть представляти Україну в Міжнародних математичних таборах у Польщі, Румунії та Литві.

Заявку на участь у конкурсі необхідно подати до 10 лютого 2010 року у Волинську обласну МАН регіональному координатору ММК „Кенгуру” у Волинській області Мазурику Валерію Володимировичу. Детальніше інформацію можна дізнатись за телеф. (факс.) 0 322 257 004 або на сайті ВО МАН vvman.lutsk.ua.