Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ВО МАН проводить обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга) : Волинська обласна Мала академія наук
ВО МАН проводить обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга)

У квітні 2010 року Волинська обласна Мала академія наук проводить обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга). Загальне керівництво здійснює управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.

Турнір буде проведено відповідно до вимог “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 року № 305.

До турнірних змагань допускаються збірні команди школярів 8 – 9 класів закладів нового типу з районів та міст області. Участь команд закладів нового типу є обов’язковою.

Команда очолюється капітаном, який є офіційним представником команди під час проведення турніру. Склад команди – 3-5 учнів.
Для участі в турнірі необхідно до 7 квітня 2010 року надіслати на адресу Волинської обласної Малої академії наук заявку та обов’язково розв’язки будь-яких трьох задач із запропонованих.

Турнір проводиться на засадах самофінансування, тому за кожного учасника команди оргкомітетом встановлено внесок 30 (тридцять) гривень, який необхідно перерахувати до 14 квітня 2010 року на р/р 35425004005835, код 34310221 МФО 803014 ГУДКУ у Волинській області. Отримувач платежу: КУ “ВО МАН”. Зазначена сума містить оплату за харчування та організаційні витрати на проведення турніру. У призначенні платежу вказати: юніорський турнір юних фізиків. Якщо оплату буде зручніше здійснити готівкою при реєстрації – просимо заздалегідь погодити це питання з оргкомітетом.

Підтвердити свою участь у турнірі можна за телефоном 257 004.

Адреса: 43024, м. Луцьк, вул. В’ячеслава Чорновола, 3
Волинська обласна Мала академія наук.
Додаток

Лист управління освіти і науки № 609/02-10