Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ХІІІ обласний турнір юних математиків : Волинська обласна Мала академія наук
ХІІІ обласний турнір юних математиків

У вересні 2010 року управлінням освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук проводиться ХІІІ обласний турнір юних математиків, який відбудеться на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Турнір буде проведене відповідно до вимог “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 року № 305.

До участі в турнірі допускаються збірні команди школярів 9 – 11 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій: по одній від районів та міст області. Команду з 3-5 учнів очолює капітан, який є офіційним представником команди під час проведення турніру.

Для участі в турнірі необхідно до 10 вересня 2010 року надіслати на адресу Волинської обласної Малої академії наук заявку та обов’язково розв’язки будь-яких трьох завдань із запропонованих.

Просимо взяти до уваги, що при надходженні листа Міністерства освіти і науки України, можливі часткові зміни питань турніру.

Адреса: 43024, м. Луцьк, вул. Чорновола, каб. 212

Телефон для довідок: 257004 (Курносова Аліна Володимирівна, методист ВО МАН).

Додаток

Задачі ХІІІ обласного турніру юних математиків.