Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Заочний інтелектуальний міжнародний конкурс “50 СЛІВ” : Волинська обласна Мала академія наук
Заочний інтелектуальний міжнародний конкурс “50 СЛІВ”


Всеукраїнська дитяча громадська організація “Гармонійний розвиток” оголошують вісімнадцятий заочний інтелектуальний міжнародний конкурс “50 СЛІВ”.

Конкурс “50 слів”, так само, як і всі інші заходи Всеукраїнської дитячої громадської організації “Гармонійний розвиток” – абсолютно не комерційний, і має на меті лише стимулювання інтелектуального розвитку та різносторонності учнів, виховання в учнів загальнолюдських цінностей, підготовку учасників до самостійного творчого життя.

У вересні 2010 року в газеті “Освіта України”, а також на сайті www.harmonious-pupils.freeoda.com будуть розміщені умови участі дітей у 18-му інтелектуальному міжнародному конкурсі “50 слів”, а 20 вересня та 5 жовтня 2010 року на вказаному сайті будуть розміщені запитання першого і другого турів цього конкурсу.

Управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації надсилає умови, завдання першого та другого турів вісімнадцятого заочного інтелектуального міжнародного конкурсу “50 СЛІВ” (додатки 1, 2, 3) та просить довести цю інформацію до відома навчальних закладів і забезпечити участь усіх бажаючих учнів у конкурсі.

Якщо за Вашими підрахунками завдання конкурсу надійдуть в навчальні заклади значно раніше офіційного початку конкурсу “50 слів” – а це дата 20 вересня цього року, то для того, щоб усі учасники України розпочали виконувати завдання приблизно одночасно, просимо не надсилати навчальним закладам завдання першого туру, які додаємо до цього листа, або попросити їх до 20 вересня не давати учням.

Інформацію про участь учнів у конкурсі просимо надіслати до 20 жовтня 2010 року на адресу Волинської обласної Малої академії наук за поданою таблицею.


Адреса Волинської обласної Малої академії наук: 43024, м. Луцьк, вул. В’ячеслава Чорновола, 3, кабінет 212.

Лист від 13 вересня 2010 р. № 2564/02-10