Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Про підсумки проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу „Новітній інтелект України : Волинська обласна Мала академія наук
Про підсумки проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу „Новітній інтелект України

На виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2007-2010 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2007 року № 1016, відповідно до наказу управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації від 08.09.10 року № 360 „Про проведення обласного етапу V Всеукраїнського конкурсу „Новітній інтелект України” та метою пошуку, підтримки та залучення обдарованої учнівської молоді до активної суспільної діяльності у вересні-грудні 2010 року Волинською обласною Малою академією наук було проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу „Новітній інтелект України”.

На конкурс було подано 144 наукові дослідження від учнів шкіл області (у 2009-2010 н. р. – 107). З них 78 робіт – економічної та 66 – гуманітарної тематики.

Активну участь у конкурсі взяли учні шкіл міста Луцька (35 робіт) та Маневицького району (18 робіт). Однак, жодної роботи не подано від учнів навчальних закладів Горохівського та Камінь-Каширського районів.

Журі конкурсу відзначило різноплановість, оригінальність та новизну творчих доробків, логічність та повноту їх викладу, обґрунтованіcть висновків та практичність пропозицій, наявність посилань на досвід інших країн.

Водночас журі вказало на недоліки, а саме – невідповідність деяких робіт темі конкурсу, відсутність власних позицій щодо шляхів вирішення проблем, низький рівень оформлення, несамостійність поданих робіт – скопійованих з мережі Інтернет, відсутність практичних висновків, переліку використаних наукових джерел.

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу „Новітній інтелект України”

Наказ №586 управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації “Про підсумки проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу „Новітній інтелект України”