Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський форум учасників всеукраїнських літніх шкіл та переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський форум учасників всеукраїнських літніх шкіл та переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

З 21 по 23 грудня 2010 року у м. Києві відбувся Всеукраїнський форум учасників всеукраїнських літніх шкіл та переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.






Організатори форуму – Міністерство освіти і науки України, Український національний центр «Мала академія наук України».



Делегація Волинської області (всього 15 осіб) взяла активну участь в роботі форуму.



Програма форуму була насичена цікавими зустрічами з представниками Міністерства освіти і науки, наукової та творчої еліти країни, державними та громадськими діячами.




У рамках форуму відбулася науково-практична конференція учнів-членів МАН. У ввечері на учасників форуму чекало справжнє свято класичної музики та сучасна дискотека в Українському домі.



Яскравим спогадом для усіх залишиться зустріч із відомим актором, телеведучим – Сергієм Притулою (до речі Сергій у 1997 році був переможцем ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт).

Учасникам літніх шкіл було приємно ще раз поринути у спогади про «Літо інтелекту –2010», зустрітися з друзями.



Організаторам Форуму вдалося створити незабутню інтелектуальну феєрію, атмосферу єднання, щирого спілкування, нових ідей, знайомств для більш ніж 400 учнів та педагогів з усіх регіонів України.

Щиро дякуємо за цей надзвичайний подарунок напередодні новорічних свят Президенту Малої академії наук України С.О. Довгому, адміністрації та педагогічному колективу УНЦ «Мала академія наук України».