Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок з дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти : Волинська обласна Мала академія наук
Обласний етап Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок з дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти

З 20 лютого по 20 жовтня 2012 року Волинська обласна Мала академія наук проводитиме обласний етап Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок з дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти серед педагогічних і науково-педагогічних працівників, педагогічних колективів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів (наукові відділення історії та наук про Землю).

Організатором обласного етапу Всеукраїнського конкурсу на кращі науково-методичні розробки з дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти (далі − Конкурс) є управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Волинська обласна МАН.

У Конкурсі можуть брати участь як окремі педагогічні та науково-педагогічні працівники, так і авторські творчі колективи загальноосвітніх, позашкільних і вищих навчальних закладів, наукових установ.

Конкурс проводиться заочно. Підведення підсумків обласного етапу Конкурсу відбудеться до 20 жовтня 2012 року.

Переглянути умови проведення конкурсу науково-методичних розробок
із дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти (наукові відділення історії та наук про Землю) Ви можете ознайомившись з наказом № 102 від 15.02.12р. управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.