Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський конкурс для школярів: 12-17 років (7-11 класи) - «Молодь тестує якість» : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс для школярів: 12-17 років (7-11 класи) - «Молодь тестує якість»

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту повідомляє, що з метою популяризації споживчої освіти серед учнівської молоді міністерством спільно з Благодійною організацією «Центр споживчих ініціатив» буде проведено ІУ-й Всеукраїнський конкурс для школярів: 12-17 років (7-11 класи) - «Молодь тестує якість».

Завданнями Конкурсу є підвищення обізнаності шкільної молоді в питаннях реалізації прав споживачів, вміння орієнтуватись на сучасному ринку товарів та послуг, виховання споживчої культури, громадянської позиції та усвідомлення власної ролі у підвищенні якості життя в контексті європейських стандартів.

Проведення Конкурсу планується з 20 лютого по 20 квітня 2012 р.; підведення підсумків - до ЗО квітня 2012 р.; нагородження переможців - травень 2012 р. Інформація про конкурс та вимоги знаходиться на Порталі споживача www.consumerinfo.org.ua; сайті БО «Центр споживчих ініціатив»: www.cic.in.ua; сайті Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України: www.ime.edu-ua.net.

Лист № 1/9-121 від 17.02.12р. Міністерства освіти і науки, молоді та спорту "Щодо проведення Всеукраїнського конкурсу «Молодь тестує якість»"