Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Перемога десятикласниці з Лукова на Міжнародному конкурсі з українознавства : Волинська обласна Мала академія наук
Перемога десятикласниці з Лукова на Міжнародному конкурсі з українознавства

З 28 по 31 березня 2012 р. у м. Києві відбувся фінальний етап IV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів, який проводить Національний науково-дослідний інститут українознавства та всесвітньої історії.

Перемогу у Міжнародному конкурсі здобула волинянка – Надія Суха, учениця 10 класу Луківської ЗОШ І-ІІІ ст. Турійського району. Журі конкурсу високо оцінило науково-дослідницьку роботу учениці на тему «Українська перекладацька школа: відкриваємо забуті імена. Сидір Сакидон» та відмінний рівень знань з української мови.

Суху Надію нагороджено дипломом І ступеня та цінними подарунками, серед яких і путівка до МДЦ «Артек».

Варто зазначити, що на І етап Конкурсу було подано 814 учнівських науково-дослідних робіт з усіх областей України. За підсумками рецензування учнівських науково-дослідних робіт до ІІ етапу Конкурсу пройшла 91 робота.

Надійка Суха – активний учасник та неодноразовий переможець інтелектуальних конкурсів та турнірів, які організовуються Волинською обласною МАН. Як переможець індивідуального рейтингу обласного турніру у складі збірної команди Волинської області візьме участь у Всеукраїнському турніру з журналістики, який відбудеться у м. Суми з 6 по 10 квітня 2012 року.