Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Розпочинається реєстрація учнів заочної віртуальної школи ВО МАН : Волинська обласна Мала академія наук
Розпочинається реєстрація учнів заочної віртуальної школи ВО МАН

На виконання Указу Президента України № 927/2010 «Про заходи щодо розвитку системи виявлення та підтримки обдарованих та талановитих дітей та молоді», постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 року №785 «Про затвердження Державної цільової програми розвитку позашкільної освіти на період до 2014 року» та з метою більшого залучення учнів області до науково-дослідницької роботи і покращення якісних доробок учнів з районів та віддалених міст області в рамках заочної школи Волинської обласної Малої академії наук в 2012-2013 навчальному році будуть працювати відділення: філології та мистецтвознавства, історії та географії, хімії, біології, екології та аграрних наук, фізики, математики, економіки, комп’ютерних та технічних наук.

Навчання у заочній віртуальній школі ВО МАН буде передбачати такі очно-заочні форми роботи: очні сесії (осіння, весняна), виконання контрольних завдань через мережу Інтернет, лекторії, практичні заняття, індивідуальні консультації.

Реєстрація учнів 9-11кл. здійснюватиметься з 2 по 21 жовтня 2012 року на сайті ВО МАН “www.vvman.lutsk.ua” у розділі “Віртуальна школа” або за адресою http://virtual.vvman.lutsk.ua.
Після реєстрації учні отримують доступ до вступної контрольної роботи, який буде відкрито 22 жовтня 2012 року. Виконану контрольну роботу необхідно надіслати на сервер Віртуальної школи у форматі *.doc або *.jpg до 1 листопада 2012 року.

Для навчання в заочній віртуальній школі запрошуються учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Волинської області.

Лист 02 жовтня 2012 року №179