Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Наукова школа МАН для педагогічних працівників у Швейцарії. : Волинська обласна Мала академія наук
Наукова школа МАН для педагогічних працівників у Швейцарії.


З 13 до 20 жовтня ц.р. у м. Женеві (Швейцарія), відповідно до Спільної декларації Малої академії наук України та Європейської організації ядерних досліджень (ЦЕРН).Національним центром „Мала академія наук України” спільно з Європейською організацією ядерних досліджень (ЦЕРН) за підтримки Всеукраїнської благодійної організації „Благодійний фонд підтримки обдарованих дітей України” була проведена Друга наукова школа для педагогічних працівників Малої академії наук України.

Волинь у Міжнародному проекті представляли - Камінська Марія Іванівна, керівник секції фізики Горохівської районної філії МАН Волинської області, вчитель фізики ЗОШ І-ІІІ м. Берестечко Горохівського району та Мартинюк Олександр Семенович, керівник секції електроніки та приладобудування Волинської обласної Малої академії наук, кандидат педагогічних наук, докторант Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Учасники школи ознайомились із перспективними сучасними напрямами наукових досліджень у галузі фізики високих енергій, прослухали лекторії та стали учасниками семінарів та практичних занять під керівництвом провідних науковців у галузі експериментальної та теоретичної фізики, інженерії та інформаційно-комунікаційних технологій. Волиняни відвідали й експериментальні об’єкти ЦЕРНу та музею „Globe Microcosm”.