Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Гуртківці ВО МАН на III Всеукраїнській науково-технічній виставці молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України» : Волинська обласна Мала академія наук
Гуртківці ВО МАН на III Всеукраїнській науково-технічній виставці молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України»

З 27 по 29 листопада 2012 року відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-технічна виставка молодіжних інновацій та творчих проектів “Майбутнє України”.

Метою виставки є виявлення і підтримка обдарованих дітей і пропагування науково-дослідницької та експериментальної роботи серед учнівської молоді.

Програма виставки передбачала демонстрацію моделей і макетів та стендовий захист науково-дослідницьких робіт (проектів) за такими напрямами: електроніка та приладобудування; матеріалознавство та перспективні технології; машинобудування; інформаційно-телекомунікаційні системи та технології; екологія та ресурсозбереження; технічна творчість та винахідництво; робототехніка та робототехнічні системи. Волинську область на виставці представляли четверо учнів.

Призові місця посіли такі учні:

- Зайчук Тарас, учень 10 класу, Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького (ІІ місце – матеріалознавство);
- Нікітін Максим, учень 11 класу Волинського ліцею-інтернату (ІІІ місце - інформаційно-телекомунікаційні системи та технології ).