Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга) : Волинська обласна Мала академія наук
Обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга)

У травні 2013 року Волинською обласною Малою академією наук буде проведено обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга). Загальне керівництво здійснює управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.

Турнір буде проведено відповідно до вимог “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 р. № 1099.

До турнірних змагань допускаються збірні команди школярів 8 – 9 класів закладів нового типу з районів та міст області. Участь команд закладів нового типу є обов’язковою.

Команда очолюється капітаном, який є офіційним представником команди під час проведення турніру. Склад команди – 3-5 учнів.

Для участі в турнірі необхідно до 11 травня 2013 року надіслати на адресу Волинської обласної Малої академії наук заявку та розв’язки будь-яких трьох задач із запропонованих.

Додаток:

Лист управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації від 18.04 2013 № 1317/10/2.13