Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Вітаємо переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу<br> молодіжних інноваційних проектів<br> “Майбутнє України”! : Волинська обласна Мала академія наук
Вітаємо переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу
молодіжних інноваційних проектів
“Майбутнє України”!

З 14 по 17 жовтня 2013 року в м. Києві відбулася ІV Всеукраїнська науково-технічна виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”. Виставка-конкурс проводилась з  метою виявлення і підтримки обдарованих дітей та пропагування  науково-дослідницької  та експериментальної роботи серед  учнівської молоді.

Програма виставки передбачала демонстрацію моделей і макетів та стендовий захист науково-дослідницьких робіт (проектів) за такими напрямами: електроніка та приладобудування; матеріалознавство та перспективні технології; машинобудування; інформаційно-телекомунікаційні системи та технології; екологія та ресурсозбереження; технічна творчість та винахідництво; робототехніка та робототехнічні системи.  Волинську область на виставці-конкурсі представляли шестеро учнів.

Призові місця посіли такі учні:

Литвин Юрій, учень 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст. смт Торчин Луцького району (І місце - робототехніка та робототехнічні системи). 

Гісь Дмитро, учень 10 класу Луцького НВК “Гімназія №14”(ІІ місце - інформаційно-телекомунікаційні системи та технології ). 

Панасюк Олександр, учень 10 класу Луцького НВК № 9, гуртківець Луцького міського ЦНТТУМ (ІІІ місце – електроніка та приладобудування);.

Юзюк Олександр, учень 11 класу Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука (ІІІ місце – матеріалознавство).