Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Відбувся семінар-практикум для керівників секцій наукового товариства «Мрія» Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука : Волинська обласна Мала академія наук
Відбувся семінар-практикум для керівників секцій наукового товариства «Мрія» Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука

29 жовтня 2013 року на базі Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука Волинською обласною МАН проведено семінар-практикум для керівників секцій наукового товариства «Мрія». Учасниками семінару стали наукові керівники учнів гімназії, які працюють над науково-дослідницькими роботами.

Директор Волинської обласної МАН Галина Толстіхіна у своєму виступі «Новітні тенденції у роботі Волинської обласної МАН» наголосила на необхідності системного підходу до реалізації науково-пошукової діяльності учнів, зазначила, що обмін досвідом – важлива складова співпраці творчих колективів для розвитку обдарованої дитини. У супроводжуючій мультимедійній презентації в діаграмах проаналізовано високий рівень результативності учнів та вчителів Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука в обласних, всеукраїнських, міжнародних заходах.

Методист науково-методологічної лабораторії Ольга Кулібаба у своєму виступі зосередила увагу на теоретико-методологічних засадах написання наукової роботи в МАН, основних типологічних помилках у наукових дослідженннях.

Консультаційний діалог у форматі «Запитання – відповідь» допоміг науковим керівникам зорієнтуватись в основних вимогах до написання та оформлення науково-дослідницьких робіт.